Peraturan AM Kelab Neocrewsmalaysia.

Go down

Peraturan AM Kelab Neocrewsmalaysia.

Post by Znc76 on Thu Sep 03, 2015 2:03 pm

1. Neocrewsmalaysia tak akan bertanggungjawab atas segala kesulitan yang anda hadapi ketika melayari laman web ini.

2. Neocrewsmalaysia tak akan bertanggungjawab atas fail-fail media yang anda muat turun. Segala cetak rompak yang anda lakukan untuk memperoleh keuntungan adalah hak tanggungjawab anda sendiri.

3. Sebagai ahli berdaftar di Neocrewsmalaysia anda berhak dan wajib menerima email-email dari penaja kami, bagi membolehkan Neocrewsmalaysia sentiasa ke udara.

4. Neocrewsmalaysia tak bertanggungjawab atas segala "posting" yang terdapat di dalam forum.

5. Neocrewsmalaysia tidak dipantau oleh mana-mana badan kerajaan mahupun swasta. Kami bergerak secara sendirian melalui sukarelawan-sukarelawan dari seluruh Malaysia mahupun dunia.

6. Segala kandungan di dalam Neocrewsmalaysia.com.my adalah daripada pelayar-pelayarnya sendiri. Jadi segala yang terdapat di Neocrewsmalaysia.com.my :tidak mempunyai hak asasi Neocrewsmalaysia. Tetapi jika anda memplagiat sebarang posting mahupun artikel digalakkan anda memberi "credit" kepada Neocrewsmalaysia.

7. Segala kandungan yang terdapat di laman Neocrewsmalaysia.com.my diletakkan didalam server Neocrewsmalaysia. Adalah menjadi satu kesalahan jika anda mengambil atau terambil link-link daripada Neocrewsmalaysia. Jika ini berlaku ia akan mengakibatkan peningkatan
bandwidth kepada kami. Kami akan mengambil tindakan tegas jika perkara ini berlaku.

8. Neocrewsmalaysia tak akan bertanggungjawab jikalau kandungan-kandungan di dalam Neocrewsmalaysia.com.my akan menyinggung perasaan sesetengah pihak.

9. Neocrewsmalaysia tak akan bertanggungjawab jika kandungan di dalam Neocrewsmalaysia.com.my ini menyalahi undang-undang oleh sesebuaah negara. Namun pentadbir Neocrewsmalaysia akan sentiasa memastikan hal ini tidak akan berlaku.

10. Pentadbir-pentadbir Neocrewsmalaysia tak akan bertanggungjawab jikalau terdapat artikel-artikel atau posting yang menyalahi undang-undang atau pun menyentuh sensitiviti sesetengah pihak atau negara.

11. Neocrewsmalaysia berhak mengubah atau memindah perkara-perkara yang terdapat di dalam penafian ini pada bila-bila masa yang diperlukan.

Znc76
Administrator
Administrator

Posts : 4
Join date : 2015-09-03

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum